четвер, 4 січня 2024 р.

 29.12.2023р. 

Новорічний ранок у ЗДО "Малятко"

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли  довкола панує добра магія і казка. Феєрія новоріччя, святість різдвяного  вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів  дитинства.

Новорічний ранок у дитячому садочку – це чарівне свято, на яке з  нетерпінням чекають діти й дорослі, бо знову починають вірити в казку і  сподіватися на щасливі зміни. В цей день  малята перетворилися на героїв відомих казок та мультфільмів.  Багато веселих новорічних пісень, танців, ігор створювали  незабутню святкову атмосферу. Дітки-актори були центром уваги і сяяли  усмішками від гучних аплодисментів батьків. До діток на свято завітала Зима і Сніговик. Веселий Сніговик завзято танцював і веселився з малюками, а Зимонька засвітила лісову красуню - ялинку яскравими вогниками і  пригостила дітей солодкими подарунками.  Святкування  Нового року в дитячому садочку пройшло весело, змістовно та цікаво. Всі  присутні отримали море насолоди та купу позитивних емоцій, додому  поверталися зі справжнім новорічним настроєм.  

 Колектив дошкільного закладу, батьки та вихованці щиро вдячні нашим підприємцям за солодкі подарунки до Дня  Святого Миколая та Новорічних свят. 
Нехай новорічні дива справдяться у кожній оселі.








Немає коментарів:

Дописати коментар