понеділок, 15 листопада 2021 р.



30 квітня 2021р.

Добро творити на Землі
Людині лиш дано.
І навіть діточки малі
Всі знають це давно.
Краса і море доброти.
Оточує нас всіх.
Подібним будь до сонця ти,
Щоб звучав твій сміх.
Щоб ти освітлював  всім шлях,
Як соце з висоти.
Хай сяє усмішка в очах,
Будь завжди добрим ти!!!

     Дитинство - це період закладання фундаменту для розвитку духовних, естетичних, иоральних і релігійних цінностей особистості. Тому батьки можуть бути абсолютно спокійні за свою старість, якщо виховають чуйних, дбайливих і добрих серцем дітей, а держава матиме світле майбутнє, якщо докладе всіх зусиль, щоб сформувати високоморальну та патріотично налаштовану молодь. 
     Саме з цією метою в Городницькому ЗДО "Малятко" започатковано соціальний проект "Долоньки добра"
      
     Першим кроком у нашій справі було подальше ознайомлення дітей з християнськими цінностями, які проводились у формі бесід, ігрових імпровізацій, переглядів пізнавальних мультфільмів.

     Слідуючим кроком була зустріч з отцем Дмитріївської церкви с.Городниця Володимиром., який провів для дітей духовну бесіду, за що ми йому щиро вдячні.

,,,Але на цьому наш проект не завершився. Ми вирішили спільно з працівниками комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Ладижинської сільської ради в с. Городниця Сороколіт Ларисою Олексіївною  та Короленко Ольгою Петрівною привітати з наступаючим святом Воскресіння Господнього бабусь, тому що, хто ,як не вони потребують в ці передсвяткові дні уваги, доброти, ласки... Ми надіємось, що наші невеличкі подарунки і щирі вірші зігріли теплом наших бабусь, а діти зрозуміли, що таке піклування, любов і турбота про оточуючих... 
..... І завершенням нашого проекту стало невеличке свято.






Немає коментарів:

Дописати коментар